John Wick

2015.03.02. 22:31

!!! S V !!! >

Nem sűrűn fordul elő, hogy egy filmet moziban többször is megnézzek, de a John Wick ilyen volt. Ennek egyrészt biztos Keanu Reeves az oka;-), másrészt, hogy kicsit a hangulatomhoz is illett tavaly év végén ez a videójátékos-öldöklős-verekedős feeling.

Sok benne az akció, de illik is bele, végig pörög a film, még a lassabb részeknél is. Látszik, hogy kaszkadőr-koreográfusok rendezték. A kutyus nagyon cuki, Keanu szintén (újra belezúgtam:-)).

john-wick_1.jpg

Van egyedi ötlet is benne, legalábbis én még máshol nem láttam pl. olyan hotelt, ahol a bérgyilkosok megpihenhetnek és tabu területnek számít. A humor is megjelenik és pont jókor, pont annyira, amennyire kell.

Kis romantika/szerelem is volt, sőt, ugyebár az egésznek ez a mozgatórugója és éppen ez okozza a hülyegyerek-rosszfiú vesztét.
Ne kezdj ki John Wickkel, főleg, ha gyászol!

john-wick_2.jpg

Mert aki látja is a filmet, nem csak nézi, az felismeri, hogy nem csupán azért pöccent be, mert kinyírták a kutyáját, hanem azért, mert gyászolt és a kutyus maradt az egyetlen mentsvára és reménye arra, hogy megmaradjon egy kicsi abból a boldogságból, amit a korábbi évek jelentettek neki a felesége mellett, még akkor is, ha úgy érzi, nem érdemelte meg.

john-wick_4.jpg

A bosszú tehát elindítja John Wicket azon az úton, melyen végül leöldös 76 ellent, hogy aztán rozogán elsétáljon a napfelkeltében új barátjával.

Összességében színtiszta akció az egész film, ami pedig most tök jól áll Keanunak.

"Igen, azt hiszem, visszatértem."

john-wick_5.jpg

Igen, talán mindenki azt hiszi, Keanu visszatért. Remélem én is, mert szívem csücske, és/bár éppen ezért számomra sosem tűnt el.:-)

john-wick_3.jpg

(A képek klikkre nagyobbak lesznek.)

Szerző: teardrops

Szólj hozzá!

Címkék: john wick

Kategoriák:

A bejegyzés trackback címe:

https://filmes-sorozatos.blog.hu/api/trackback/id/tr527235487

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása