Wanted (2008)

2015.08.25. 22:28

Véletlenül futottam bele anno ebbe a filmbe és azon csodálkoztam, hogy korábban vajon miért nem hallottam róla, főleg, hogy olyan szereplők vannak benne, mint Angelina Jolie, James McAvoy, Morgan Freeman.

wanted-2008_k.jpg(klikkre poszter)

Merthogy tulajdonképpen tetszett. Egyfajta szuperhősös, vagy legalábbis különleges képességű főhősről szóló történet, aki ébredezik éppen eme tulajdonságára és persze segítőket is kap, akik megtanítják pl. hogyan kell kanyarbanlőni (sic!) és akikről persze nem tudja, hogy hányadán áll velük. Mindezt kis humorral és csihipuhival, illetve kunsztokkal megfűszerezve. Ez utóbbira remek példa, hogy hogyan is kell felszedni valakit száguldó gépkocsival úgy, hogy az illető nem számít rá, csak éppen fél az ütközéstől.:-)

wanted_1.gif

A színészek is rendben voltak, McAvoy-t amúgy is bírom, Jolie pedig itt még akciózik, nem csak vonul végig a filmen, mint Az utazóban (The Tourist).

Egy három szó, mint száz: jó szórakozás volt.

 

Szerző: teardrops

Szólj hozzá!

Címkék: wanted

Kategoriák:

A bejegyzés trackback címe:

https://filmes-sorozatos.blog.hu/api/trackback/id/tr77734470

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása