Most olyan időszakomat élem, amely egyfajta kikapcsolás az eddigi taposómalomból... fáradtság, kiábrándultság, lemerülés...
úgyhogy muszáj kicsit feltöltődnöm és kiélni a kreatív énemet.:-) (is;-))

Régebb óta érdekel a honlapkészítés, sikerült már néhányat megalkotnom és az újabb kihívás adta magát.
Egyszer már "megihletett" a Fantasztikus Fátyolos Hangú Srác A Rising Starból és mivel szépen ível felfelé a karrierje, első dala berobbant a köztudatba és az idei nyár slágere lett, egyre több felkérés várható, egyre többet beszélnek róla és a saját dalról (alig várom a folytatást;-)), szóval arra gondoltam, ilyenkor már jól jöhet egy honlap, ahol (majdnem) minden egy helyen megtalálható. Az ötlet kb. egy hónapja fogalmazódott meg. Van időm és energiám, így fel is vetettem... és nagyon pozitív és kedves visszajelzést kaptam. Ezt ezúton is megköszönöm!

A kreatív énem beindult.:-) Valójában ez a legizgalmasabb része: kitalálni milyen legyen. Milyen legyen tartalom-elrendezés-színek tekintetében. Hozzá illő legyen, hiszen mégiscsak róla szól (bár lehet, hogy ez csak nekem ilyen fontos;-)). Ha megvan az alap, onnantól kezdve könnyebb a dolog, de azért kell hozzá idő, energia, főleg az anyagkeresés tekintetében. Mindez persze nem számít, ha kedvvel és érdeklődéssel áll neki az ember.:-)

Az ötlet tehát testet öltött, így született meg
Fehérvári Gábor Alfréd honlapja.sweet.gif
Szeretettel, mert megérdemli. 

Lehet belőle még más is, de addig is rajongói oldal a neve, jelentsen ez bármit is. Folyamatosan frissítem, amíg másképp nem alakul...
...remélem, nem csak a saját örömömre.

Fehérvári Gábor Alfréd honlapja

Szerző: teardrops

Szólj hozzá!

Címkék: rising star

Kategoriák:

A bejegyzés trackback címe:

https://filmes-sorozatos.blog.hu/api/trackback/id/tr827548996

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása