Törésvonal

2015.06.23. 22:12

A San Andreas egy katasztrófafilm. Annak minden klasszikus elemével. Nem különösebben eredeti, viszont annál inkább látványos. Nekem nagyon jó kikapcsolódás volt, még izgulni is tudtam kicsit, pedig valójában kiszámítható és várható volt minden lépés. És mégis. Akkor ez végülis jó film, nemigaz?:-)

A főszereplő Dwayne Johnson, akit egyre jobban kedvelek, pedig alapból is szimpatikus volt.:-) Jól állnak neki ezek a szerepek, abszolút elhisszük, hogy megmenti a világot, de leginkább a családját.

san-andreas_poster-k.jpg(klikkre poszter)

3D-ben néztük meg, mert nem győzőm mondani, hogy baromira élvezem ezt a hatást.:-) Kikapcsolódáshoz ez a fajta mozi is kiváló, amikor a látvány magával ragad. Igen-igen, ha már egyszer film és ilyen a téma, akkor használják ki a készítők, hogy nem hangjátékra ültünk be. Ezt is említettem már, ugye?;-)

san-andreas_screenshot.jpg

A látványon túl azért kapargat a film olyan kérdéseket is, hogy mit tesznek az egyes embertípusok vészhelyzetben, mit kell/ene tennünk, ha bajban vagyunk, mire kell figyelni, merre érdemes menekülni. A túléléshez persze szerencse is kell... és nem baj, ha van egy tűzoltóságnál dolgozó életmentő a családban.;-)

Összességében tehát tetszett, szerintem érdemes megnézni, már csak azért is, mert kisebb-nagyobb szerepben több ismerős arc is feltűnik, úgy mint Ioan Gruffudd, Archie Panjabi, Paul Giamatti, Kylie Minogue, Colton Haynes.

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

A május végi los angelesi premieren
együtt a filmbeli család: Apa, Anya és a Gyerek, azaz
Carla Gugino, Dwayne Johnson és Alexandra Daddario

san-andreas_premier.jpg

 

 

Szerző: teardrops

Szólj hozzá!

Címkék: san andreas törésvonal

Kategoriák:

A bejegyzés trackback címe:

https://filmes-sorozatos.blog.hu/api/trackback/id/tr317568466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása