!!! S V !!! >

A szolgáltató kikapta a csomagból azt a csatornát, amelyik elkezdte a 4. évadot is vetíteni, amelyik csatorna maradt, ott pedig nem folytatják. Nincs mit tenni, más utat kell választani. Ment is a dara ezerrel.

TGW_s4-credit.jpg

A férjem védelmében címre keresztelt The Good Wife sorozat elejétől fogva belopta magát a szívembe. Nem csak azért, mert szeretem a jogi témájú sztorikat, hanem, mert olyan jól eltalálja az arányokat, hogy egyszerűen nem lehet nem nézni. Szerintem.:-) Ezt éreztem a 4. évadnál is. Sőt. Mivel nem kellett egy hetet várni a részek között, nem kellett "kínlódni" attól, hogy várni kell, mi történik Willel, Aliciával, Kalindával és a többiekkel. Pedig nem is feltétlenül egybefüggő a sztori, de mégis azon kaptam magam minden egyes rész (!) végén, hogy mi az, hogy jön a vége főcím, hisz' még csak most kezdődött.

Tetszik, hogy az esetek önmagukban is érdekesek, van, hogy első látásra ugyan egyszerű, de mégis van benne olyan csavar, ami árnyalja a képet.
Tetszik, hogy jók az arányok a magánéleti szálak és a munka között.
Ugyan a Kalinda-szálat nem sikerült érdekessé tenni, sőt... de szerencsére lezárták, legalábbis remélem.;-)
Tetszik, hogy lebegtetik Aliciát a két pasi között, de nem nagyon tetszik, hogy a férj áll nyerésre. Igen, ez így furán is hangozhat, de én drukkolok Willnek.:-)

Ami a végét illeti, nos... nem is tudom, hogy tetszik-e. Először nagyon fura volt, mert épp az volt az egyik 'jópont'-faktor számomra ebben a történetben, hogy a Lockhart-Gardner két névadója kitart egymás mellett (najó, leszámítva, hogy korábban Diane már egyszer ki akart lépni) és az emberekért is harcoltak. Ehhez képest sajnálatos fordulat volt, hogy hagyták és egyetértettek a felajánlott partnerség visszavonásával. Erre persze érthető reakció a negyedévesek önállósodási terve, de azzal, hogy Alicia is csatlakozik, újabb fordulat jöhet, hisz' mégiscsak "körülötte forog a világ". A döntésén egyébként még én is elfilózgatok: vajon azért csatlakozik, hogy Willtől távol(abb) legyen, mert nem akarja, vagy azért, hogy Willtől távol(abb) legyen, mert akarja... ;-)

 

Végül, de nem utolsó sorban, tetszett, hogy egyre másra tűntek fel, akár visszatérőként is, a sorozatos és filmes arcok, mint vendégszereplők. Némelyik kifejezetten vicces, volt, aki a kis szerepben is zseniális, másokat pedig csak jó volt újra látni, vagy jó volt más szerepben látni, mint amelyikben megismertem.

Egy kis ízelítő:

Várom az 5. évadot, kíváncsi vagyok a folytatásra, már csak azért is, mert sikerült megviccelni a cliffhangerrel és ez a fordulat érdekes helyzeteket hordozhat magában.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmes-sorozatos.blog.hu/api/trackback/id/tr545306036

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása