A két DiNozzo

2014.03.23. 14:08

Most néztem meg az NCIS legutóbb felvett részét és eszembe jutott a szabály-frissítések kapcsán, hogy elveszett az előzményblogom, pedig ennek a sorozatnak a kapcsán már jó pár bejegyzést megírtam. A kedvencem ezek közül az, amelyik a két DiNozzoról szólt.

~*~*~*~*~*~*~

A Michael Wheatherly által megszemélyesített Anthony DiNozzo különleges ügynök a kedvenc karakterem az egész sorozatban. Jó ember, jó nyomozó, a múltját és ezáltal egyes tulajdonságait volt kitől örökölni. De sokáig csak a szavakból ismertük DiNozzo papát, mígnem a 7. évad 12. részében személyesen is megjelent az öreg, Robert Wagner személyében. Hasonlítanak, nemde?

ncis-712_dinozzo-k.jpg

És, hogy azon kívül, hogy végülis tényleg hasonlítanak, miért nagyon jó és remek 'kikacsintás' ez a szereplő-válogatás?

Nos, Robert Wagner Natalie Wood férje volt (kétszer is összeházasodtak) és amikor a gyönyörű színésznő életéről film készült Natalie Wood rejtélyes élete (The Mystery of Natalie Wood) címmel, ki játszotta az ifjú Wagnert?

Bingó! Michael Wheatherly.

weatherly_wagner.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmes-sorozatos.blog.hu/api/trackback/id/tr915875244

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása